Advanced Driving School

Raceschool TT raceworld

Flink wat pk’s onder je kont die je onder controle houdt terwijl je over het TT-Circuit knalt. Wat is er nou mooier dan dat? TT Raceworld wil jou die onvergetelijke ervaring bezorgen!

Topsport met plezier
Wij noemen autoracen topsport met plezier, want dat is het! Na een trackday of een racecursus zien wij jou niets liever dan moe maar voldaan weer terug naar huis gaan. TT Raceworld is erop gefocust jou de kick te laten voelen van het racen en je de serieuze kant van deze sport te laten ervaren. Het beroemde TT-Circuit in Assen is voor jou te betreden. Hoe gaaf is dat?

Voor iedereen toegankelijk
Je hoeft geen perfecte rijder te zijn, dat maken wij wel van jou. Jij hebt alleen een geldig rijbewijs nodig. Natuurlijk heeft autoracen een ander prijskaartje dan een lidmaatschap bij de damclub, maar voor een schappelijke prijs kun je zelf een dag rijden onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs. Wij kunnen het niet toegankelijker maken dan dat.

Passie voor racen
Het is sinds 1999 onze passie: jou leren om goed te racen. Eerlijk is eerlijk, iedereen kan een rondje rijden over het TT-Circuit, maar het is andere koek om de controle te houden over een auto die rond de 1300 kilo weegt en om deze met hoge snelheid door een bocht te laten knallen, zonder eruit te vliegen.