De Johan Kraan Motorsports Academy is een raceschool met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van coureurs. Gespecialiseerd in competitierijders en leverancier van vele kampioenen in binnen en buitenland. Bijzonder vanwege het hoge aantal instructeurs dat wordt ingezet om onze klanten voldoende te kunnen begeleiden.

Ons doel is om aankomende coureurs de beste vaardigheden aan te leren om op een leuke en vooral veilige manier hun eerste stappen in de racewereld te zetten. Of het nu gaat om hobby coureurs of om coureurs die kampioen willen worden. Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau opgeleid.

Naast onze raceschool hebben een groot raceteam met wagens in alle nationale kampioenschappen alsook in het Europees kampioenschap en het Wereldkampioenschap. Ook hebben we een autosport schadeherstelbedrijf en bouwen we ons eigen merk auto namelijk de Saker Sportscars. Meer kennis van autosport kan je je niet voorstellen.

Louter ervaren instructeurs die hun sporen verdiend hebben in de nationale en internationale autosport geven les op onze school. De jeugd krijgt zelfs 1 op 1 les totdat ze zover zijn dat ze mee mogen doen met de rest van de groepen. Een betere begeleiding kan je je niet voorstellen.